چرا حشره نخوریم؟ کرم مزه آجیل می دهد

به گزارش مجله سرگرمی، فراوری گوشت قرمز به ویژه آلاینده است. دلیل اصلی این امر آن است که گاو و گوسفند نشخوارنماینده هستند. این بدان معنی است که هنگام هضم غذا مقادیر زیادی گاز متان که یک گاز گلخانه ای است، فراوری می نمایند.

چرا حشره نخوریم؟ کرم مزه آجیل می دهد

حشرات را می توان تنها با مصرف کمی آب، فضا و خوراک دام مورد احتیاج برای پرورش دام های سنتی، پرورش داد

کرم های خوراکی بسیار خوشمزه هستند. طعم آجیلی دارند. این سخن تیزیانا دی کوستانزو است که یکی از بنیانگذاران یک مزرعه کوچک پرورش حشرات خوراکی در لندن به نام هورایزون است. دی کوستانزو و خانواده اش حدود دو سال و نیم پیش کار پرورش کرم های خوراکی را در یک اتاق 30 متر مربعی در خانه خود شروع کردند. آن ها اکنون کرم خوراکی زنده و جیرجیرک خشک را به مشتریان شان در بریتانیا می فروشند.

او می گوید: هدف غایی هر کاری که انجام می دهیم، حفظ محیط طبیعی است. دیدگاه آرمانشهری ما این بود که دیگران نیز مانند ما به تاسیس مزارع کوچک پرورش حشرات در شهر ها روی آورند. اما واقعیت این است که این ایده هنوز خیلی جلب توجه ننموده است.

طی چند سال گذشته بار ها به ایده پرورش حشرات به عنوان یک انقلاب برای تغذیه پایداردر کشور های غربی اشاره شده است. یک دلیل این امر آن است که در مقایسه با دام های سنتی مانند گاو و گوسفند، حشرات به منابع بسیار کمتری احتیاج دارند، و گاز های گلخانه ای کمتری فراوری می نمایند.

مک کنزی وید، دانشجوی دکترایی که اینک در دانشگاه کالیفرنیا در سانتا باربارا مشغول تحقیق درباره تصورات ذهنی مردم درباره حشرات خوراکی است، می گوید: حشرات را می توان تنها با مصرف کمی آب، فضا و خوراک دام مورد احتیاج برای پرورش دام های سنتی، پرورش داد.

طبق اعلام سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو)، در حال حاضر، حدود 14.5 درصد از گاز های گلخانه ای در دنیا ناشی از پرورش دام است.

فراوری گوشت قرمز به ویژه آلاینده است. دلیل اصلی این امر آن است که گاو و گوسفند نشخوارنماینده هستند. این بدان معنی است که هنگام هضم غذا مقادیر زیادی گاز متان که یک گاز گلخانه ای است، فراوری می نمایند. علاوه بر این، فراوری دام احتیاج به پاکسازی مقادیر زیادی از اراضی جنگلی برای ایجاد فضای چرای دام یا پرورش خوراک دام دارد که باعث آزاد شدن گاز های گلخانه ای بیشتر می گردد.

در قیاس، می توان حشرات را تقریباً در هر جایی، از جمله در حیاط خانه های شهری، پرورش داد. کرم های خوراکی و جیرجیرک ها را می توان بدون هیچ دورریزی به طور کامل خورد. دی کوستانزو می گوید، در مزارعی در مقیاس کوچک مانند مزرعه او، می توان دور ریز را حتی بیش از این کاهش داد.

او شرح می دهد: ما یک تجارت دایره ای هستیم. ما سبزیجات مازاد را از چند فروشگاه مواد غذایی محلی خود می گیریم و از آن به عنوان خوراک برای حشرات استفاده می کنیم. ما همچنین مدفوع حشرات را هم جمع می کنیم و آن را نیز می فروشیم.

مطابق یک نظرسنجی صورت گرفته در سال 2019، تقریباً یک سوم بریتانیایی ها معتقدند که حشرات خوراکی انتها بخشی از رژیم غذایی آن ها خواهد شد.

با این حال، وید می گوید که تا اضافه شدن حشرات به رژیم اصلی غذایی در کشور های غربی هنوز فاصله زیادی داریم. یک مقاله که وید به همراه یکی از همکارانش اخیراً در ژورنال پژوهش زیست محیطی منتشر نموده است، به دلایل این امر می پردازد.

او می گوید: این که چه غذایی مناسب خوردن است، چیزی است که ما از فرهنگ اطراف مان می آموزیم. از کودکی به ما می آموزند که چه غذایی قابل قبول، خوشمزه و مقوی است، و این غذا ها برای ما آشنا می شوند. شناخت فرهنگی که ما اغلب از سنین کودکی درباره حشرات دریافت می کنیم، این است که آن ها آفت و ناقل بیماری هستند.

او می گوید که در فرهنگ عامه در غرب، معمولاً در فیلم هایی که موضوع آن ها حوادث ناگوار است، یا در شو های تلویزیونی بازی محور که معروف ترین مثالش در بریتانیا Im a Celebrity… Get Me Out of Here است، که حشرات به عنوان غذا معرفی می گردد.

او اضافه می نماید که به رغم بی رغبتی غربی ها به خوردن حشرات، حشرات به طور سنتی جزئی اصلی از رژیم های غذایی در نقاط دیگر دنیا بوده اند. او می گوید: خوردن حشرات در مناطق استوایی سابقه طولانی دارد. زیرا حشرات اغلب در دسترس تر، عظیمتر و مغذی تر از مناطق سردتر یا معتدل هستند، و این امر آن ها را به منبع غذایی بهتری تبدیل می نماید.

دی کوستانزو می گوید، بیشتر بازدید نمایندگان از مزرعه پرورش حشرات او به دنبال تجربه ای جدید هستند: طبق تجربه ما، شما باید در ذائقه غذایی خود کمی کنجکاو و ماجراجو باشید، تا حاضر باشید حشرات را امتحان کنید. اما مردم معمولاً بعد از خوردن حشرات برای اولین بار، از طعم آن ها متعجب می شوند.

تحقیقات نشان می دهد که تغییر دنیای در مصرف کمتر گوشت و مصرف بیشتر میوه و سبزیجات، کلید مقابله با فراوری گاز های گلخانه ای در بخش کشاورزی خواهد بود.

وید می گوید، برای کسانی که به دلایل زیست محیطی به مصرف کمتر گوشت روی آورده اند، خوردن حشرات می تواند راهی برای دریافت مواد مغذی باشد. او می گوید: حشرات بسیاری از مواد مغذی مورد احتیاج برای حفظ رژیم گیاهخواری، مانند آهن، پروتئین و ویتامین ب 12 را تأمین می نمایند.

به عقیده او برای گسترش خوردن حشرات در کشور های غربی، این پدیده باید به این سمت حرکت کند که فراتر از مد روز به آن نگاه گردد.

او می گوید: اگر حشرات واقعاً غذایی پایدار باشند، باید جایگزین محصولات گوشتی ما شوند. همچنین باید قیمت مناسب داشته باشند تا اطمینان حاصل گردد که همه به مواد غذایی پایدار و مقوی دسترسی دارند. این امر به احتمال زیاد همراه با رشد این صنعت، به یارانه دولتی احتیاج دارد.

با این حال، شایان ذکر است که بدون برنامه ریزی دقیق، توسعه پرورش حشرات در کشور های غربی می تواند همان نگرانی هایی را به بار آورد که در مورد دامداری در مقیاس عظیم داریم. نگرانی اصلی این است که فراوری حشرات خوراکی در مقیاس صنعتی، مانند دامداری صنعتی به سوخت فسیلی و منابع غذایی ناپایدار اتکا کند.

او می گوید: از آنجا که این صنعت در اروپا و آمریکای شمالی خیلی جوان است، تدابیر لازم برای اطمینان از توسعه پایدار آن باید از هم اکنون شروع گردد.

منب: ایندیپندنت

bestarticles.ir: بهترین مقاله، گلچینی از بهترین های دنیای فناوری و گردشگری

boostanchat.ir: بوستان گفتگو | انجمن بحث و بررسی فناوری های روز دنیا

منبع: فرادید
انتشار: 12 دی 1400 بروزرسانی: 12 دی 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 127729

به "چرا حشره نخوریم؟ کرم مزه آجیل می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا حشره نخوریم؟ کرم مزه آجیل می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید