طرز تهیه سوپ شلغم مرغ (سوپ برای سرماخوردگی)

به گزارش مجله سرگرمی، طرز تهیه سوپ شلغم مرغ بسیار ساده است. برای تهیه سوپ شلغم مرغ که یکی از انواع سوپ سرماخوردگی است به شلغم، هویج، پیاز، کرفس، گوجه احتیاج دارید.

طرز تهیه سوپ شلغم مرغ (سوپ برای سرماخوردگی)

همه ما کم وبیش درباره شلغم و خواص شلغم چیزهایی خوانده یا شنیده ایم؛ با این حال طعم و بوی این گیاه مفید، خوشایند بسیاری از افراد نبوده و باعث می گردد که قید فواید آن را زده و به هیچ وجه به سراغش نروند. حال آنکه گیاه شلغم با داشتن خواص بسیار زیاد، یکی از بهترین داروهای طبیعی برای درمان سرماخوردگی محسوب می گردد. شلغم سرفه را کاهش داده و همچنین ضعف عمومی بدن را بهبود می بخشد.

اگر شما یا اعضای خانواده تان جزو این دسته افراد هستید و طعم و بوی شلغم را دوست ندارید، می توانید با استفاده از این گیاه انواع آش شلغم و سوپ شلغم و پیاز و ... را تهیه نموده و از مزایای این گیاه بهره مند شوید.

در ادامه طرز تهیه سوپ شلغم مرغ را خواهید دید که بسیار ساده و خوشمزه و در عین حال مقوی است و مجموعه ای از خواص شلغم را به بدن شما منتقل می نماید.

مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم مرغ

سینه مرغ1 عدد
پیاز متوسط1 عدد
شلغم2 عدد
هویج کوچک2 عدد
ساقه کرفس2 عدد
سیر2 حبه
گوجه فرنگی2 عدد
جعفری تازه1 پیمانه
گشنیز تازه1 پیمانه
پیازچه 1 پیمانه
رشته فرنگی (ورمیشل)1 پیمانه
لیمو ترش2 عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه سوپ شلغم مرغ

  1. برای تهیه سوپ شلغم مرغ ابتدا مرغ را با پیاز و کمی نمک و زردچوبه بپزید.
  2. مرغ پخته شده را ریش ریش نموده و کنار بگذارید.
  3. سیر را ریز خرد کنید.
  4. پیاز و شلغم، ساقه کرفس و هویج را نیز نگینی خرد کنید.
  5. در یک قابلمه عظیم، پیاز، سیر، شلغم، هویج، گوجه فرنگی و ساقه های خردشده کرفس را بریزید.
  6. حدود 6 پیمانه آب به مواد اضافه کنید.
  7. کمی نمک و فلفل نیز اضافه نموده و شعله را روشن کنید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.
  8. وقتی آب به جوش آمد، شعله را کم کنید و حدود 45 دقیقه صبر کنید تا سبزیجات پخته شوند.
  9. بعد از پخته شدن سبزیجات؛ مرغ ریش شده را به همراه جعفری، گشنیز و پیازچه خردشده به سوپ اضافه کنید.
  10. رشته فرنگی یا ورمیشل را نیز به سوپ اضافه کنید.
  11. در صورت احتیاج کمی دیگر آب به سوپ اضافه کنید تا کم آب نگردد.
  12. درب قابلمه را بسته و حدود 30 دقیقه زمان دهید تا مواد خوب پخته و طعم آن ها باهم ترکیب شوند.
  13. در نهایت لیموترش ها را آب گرفته و به سوپ اضافه کنید.

سوپ شلغم مرغ شما آماده است. می توانید آن را داخل ظرف سوپ خوری کشیده و با چند برگ جعفری یا گشنیز تازه تزیین نمایید.

چند نکته درباره تهیه سوپ شلغم مرغ

  • در صورتی که بخواهید سوپ لعاب بیشتری داشته باشد می توانید از مقداری جو پوست کنده نیز داخل سوپ بهره ببرید. جو پوست کنده نسبت به جو پرک زمان بیشتری برای پخت احتیاج دارد اما لعاب بیشتری خواهد داشت.
  • اضافه کردن مقداری زنجبیل تازه و رنده شده به این سوپ طعم بهتری می دهد و اضافه کردن آن اختیاری است.
  • در صورت تمایل می توانید ورمیشل را از مواد اولیه حذف نموده و مواد سوپ را بعد از پخته شدن، داخل مخلوط کن بریزید و یک سوپ رستورانی و شیک داشته باشید.

سوپ شلغم مرغ به دلیل داشتن مجموعه ای از سبزیجات به خصوص شلغم، بسیار مقوی بوده و یکی از بهترین انواع سوپ سرماخوردگی محسوب می گردد. توصیه می گردد که در فصل پاییز و زمستان، این سوپ خوشمزه را تهیه نموده و از خواص شلغم بهره مند شوید.

گروه آشپزی خبرنگاران

datapad.ir: دیتاپد | مجله فناوری و تخصصی رایانه

منبع: setare.com
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 110987

به "طرز تهیه سوپ شلغم مرغ (سوپ برای سرماخوردگی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ شلغم مرغ (سوپ برای سرماخوردگی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید