ارسال نامه به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تغییر نام دانشگاه فرهنگیان

به گزارش مجله سرگرمی، رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه از ابتدا با عنوان دانشگاه فرهنگیان مخالف بودم و مصوبه هیئت امنای دانشگاه را گرفته ایم که عنوانش دوباره به تربیت معلم برگردد گفت: عنوان دانشگاه فرهنگیان کیفیت و عمق تربیت معلم را ندارد و جهانی نیست. تاییدیه هیئت امنا را برای تغییر نام گرفتیم و نامه زدیم تا به شورای عالی انقلاب فرهنگی برود.

ارسال نامه به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تغییر نام دانشگاه فرهنگیان

به گزارش خبرنگاران، حسین خنیفر در نشستی در استودیو الفبا که به مناسبت صدمین سال تاسیس تربیت معلم ترتیب داده شده بود اظهار کرد: از جمله مواردی که تا کنون بخوبی تبیین نشده و به آن بخوبی پرداخته نشده، پیشینه نظام تعلیم و تربیت است.

وی اضافه کرد: در بین دوره های تاریخی، قبل از اسلام دو دوره آموزشی تعریف شده ساسانی و هخامنشی را داریم. اگر بخواهیم تاریخچه تعلیم و تربیت را آنالیز کنیم، در می یابیم بیشتر در طبقه اعیان و اشراف بود. وقتی برخی سیاستمداران ما بویژه از زمان فتحعلی شاه به دنبال منازعات مرزی برای مصالحه به دیگر کشورها رفتند تحولات را مشاهده کردند که عباس میرزا از جمله آنها بود و او حسرت می خورد که چرا مدارسی شبیه به آنها نداریم.

خنیفر ادامه داد: عباس میرزا اولین گروه را به نمسه اتریش در سال 1211 یعنی 207 سال قبل فرستاد، در حالی که همه تصور می نمایند امیرکبیر ابتدا این کار را انجام داده است. 167 سال قبل دارالفنون شکل می گیرد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه در سال 1297 هجری اولین دارالعملمین در ایران ایجاد شد گفت: در این 100 سال دارالمعلمین در اشکال مختلفی ادامه فعالیت می دهد تا آنکه در نهایت در سال 1360، 400 مرکز تربیت معلم کاردانی ایجاد می گردد. در آن موقع 38 میلیون جمعیت کل کشور بود.

وی اضافه کرد: این روند تا سال 1390 ادامه داشت و در زمان وزارت دکتر حاجی بابایی تصمیم گرفته شد که 302 مورد از مراکز تربیت معلم تعطیل گردد و 98 مورد باقی ماند و اکنون 98 پردیس و مرکز در همه استان ها داریم.

خنیفر با بیان اینکه در این هفت سال با عنوان دانشگاه فرهنگیان مخالف بودم و مصوبه هیئت امنای دانشگاه را گرفته ایم که عنوانش دوباره به تربیت معلم برگردد اظهار کرد: عنوان دانشگاه فرهنگیان کیفیت و عمق تربیت معلم را ندارد و جهانی نیست. تاییدیه هیئت امنا را برای تغییر نام گرفتیم که نامه زدیم تا به شورای عالی انقلاب فرهنگی برود.

وی به معرفی یکصد معلم برتر ایران و جهان که 90 نفر ایرانی و 10 نفر خارجی هستند اشاره نمود و گفت: در برنامه های خود داریم که مشخصات، ایده ها، تالیفات، سخنان و... آنها را گردآوری، چاپ و به پردیس ها و مراکز بفرستیم که در دیوارها و جلوی دیدگان دانشجوها نصب گردد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه کنگره ملی یکصدمین سال تاسیس تربیت معلم در ایران در اسفند ماه برگزار می گردد، به برنامه های گرامیداشت یکصدسالگی تربیت معلم اشاره و مطرح نمود: معتقدیم ایران نه با نفت و گاز و نه ثروت های بادآورده درست نخواهد شد بلکه باید تعلیم و تربیت ارتقاء یابد و پیشران توسعه کشور بگردد. برنامه 30 تا 100 ساله تعلیم و تربیت ما را حتی از درآمد نفت مستغنی خواهد نمود.

خنیفر ادامه داد: دایره المعارف دوجلدی گذشته نظام تعلیم و تربیت از دیرین تا پسین آماده شده است. معتقدیم برای آموزش و پرورش می گردد برنامه 100 ساله ریخت و بسیاری کشورها این کار را می نمایند و چشم اندازهای 50 و 100 ساله دارند.

به گفته وی به سفارش مقاله، آماده سازی و تهیه کتاب گفت وگو با پیشکسوتان، جمع آوری خاطرات اساتید نخبه و مطالبات تطبیقی درباره نظام های تعلیم و تربیت جهان از جمله برنامه هایی است که به مناسبت صد سالگی تربیت معلم در دستور کار قرار گرفته است.

خنیفر ادامه داد: همچنین گنجینه ها و اسناد جذابی چون کتب درسی قدیمی صد سال گذشته و کارنامه های درسی چهره ها از جمله وزراء را در اختیار داریم که قصد گرد آوری آن را در یک مجموعه مانند موزه داریم. فراخوانی به مراکز دانشگاه فرهنگیان برای جمع آوری این گنجینه ها ارسال شده و در آینده نزدیک هم یک فراخوان عام انجام خواهد شد. این مستندسازی بسیار مهم است و باید انجام گردد.

parisro.ir: پاریس: سفر به فرانسه و زیباترین شهر دنیا

tatilatro.ir: تعطیلات رو: مجله مسافرتی

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 17 آذر 1400 بروزرسانی: 17 آذر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 4999

به "ارسال نامه به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تغییر نام دانشگاه فرهنگیان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ارسال نامه به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تغییر نام دانشگاه فرهنگیان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید